Nuffnang

Sunday, 3 July 2011

rezeki masing - masing ...

Assalamualaikum...

Wow, tajuk macam dah gempak jer kan? Bukan nya ape, cuma * tak ada title yang sesuai untuk entry ini , hahaha * ... ;)

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu Fa bukan nya apa, cuma macam tak suka cara sesetengah mereka yang suka memandang rendah pada sesetengah manusia yang kurang cemerlang, tak kira lah cemerlang dari segi apa pon yang mereka ceburi... Korang jangan jadi macam mereka yang suka memandang rendah pada orang lain tau !! > tak baik <  :(
Nu Fa tahu yang korang semua baik - baik belaka ...

Persoalan nya : Adakah semua manusia yang cemerlang, memandang rendah pada manusia yang kurang cemerlang ???

* jangan lah memandang rendah pada orang lain, kesian lah pada mereka ... dah nama pon rezeki masing - masing, so ... mereka dengan rezeki mereka, kamu dengan rezeki kamu *

Last but not least, - ceh cakap orang putih lak - ... redha dengan rezeki masing - masing ...

p/s : mybe lama lah Nu Fa tak dapat update blog, coz 5Julai 2011 Nu Fa daftar sebagai student kat KPM, Ayer Molek ... ~ nanti rindu kat blog :'( ~

1 comment:

feel free to comment :)