Nuffnang

Sunday, 23 October 2011

M E R E K A !!


Assalamualaikum kawan2 yang d kasihi..


------------------------------------------------------------------------------------


Hari ini, 22/10/2011,..
Nu Fa, Did, Qin, Kak Yus n Kak Sya OUTING !!!
* best nye nye nye*


Did, nak pergi DP..
Ye laa...
Sabtu nie kita g ye,..


Nak sangat pegi DP ngn korang semua, akhirnye nye makbul juga... alhamdullilah


AGENDA :
Turun sickbay seawal 8.45 pagi lalu ternampak Nisa.. panggil Nisa *Nisa, Nisa.. dalam hati Nu Fa kenapa Nisa tak nyahut panggilan Nu Fa, bila Nisa angkat kepala jek.. rupa2 nye SALAH ORANG daaa.. kak Yus rupanya, MAAF kak  Yus, Nu Fa tak perasan yang tu Kak Yus * ... cantik lah katakan ~ Did pakaikan shawl ~ ;))



Nu Fa
kak Yus n Did



 



kak Sya


























AFTER THAT ...

tunggu bus PANORAMA yang sememangnya sharp gile, pukul 9 pukul 9 da ada kat gate depan.. 
dalam bus, nasib baik lah lagu nye nye best.. kalau tak, hlang mood nak outing, haha ~ ada kena mengena ke? ~
SAMPAI DP : 















TIBA2... 

jumpa abg salesman, Opppps, bukan salesman rupanya tapi abg yang sedang menjalani LATIHAN INDUSTRI dalam BUSINESS STUDIES... abg nie dri UPM... sma lah kita kan? haha

lepas tu, breakfast pulak...
makan .... makan.... makan..... makan.....



































BYE

p/s : Did, cincin tu !! ;p





2 comments:

feel free to comment :)