Nuffnang

Saturday, 19 November 2011

Postpone my PLKN !!



PLKN Nana?
PLKN?
Cam ne bolee terkena siri ke 3?
Orang dah habis daaa, dye baru nak start? ruginye pon start lambat :'(


# tak suka dengar statement tu sebenarnye.. tapi, tabahkan hati yang Nana memang tok PLKN siri ke tigeeeee n sekarang tak pegi pon PLKN tu :D #


So, from 2011 until 2014, Nana free from PLKN butttttt akhir sem 6 nanti kena daftar semula, masa tu umur Nana daaaa berapa shayang? daaaa 21 tahun daaaa.. 


OREO !! daaaa 21 










Ha? nampak? nampak? 

# regret juga laa sebab tak dapat join kan? :D #

Reason for the POSTPONE is  because Nana continue study.. that why laaaaa, postpone


** daa dpt sijil penangguhan daa, shorrry x pic kat snie :D
** bukan postpone tak bertauliah tau, dapat sijil lagi tu, heeee



No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)