Nuffnang

Thursday, 10 November 2011

salah saya? maafkan saya :(

Assalamualaikum readers...

Paper business mathematics dengan kod nya MAT1013 telah pon berlalu.. heee
n time final nie laa macam2 dugaan yang datang menguji hambamu yang lemah ...

YaAllah, aku tahu kau uji aku dengan macam2 ujian, membuatkan aku tabah menjalani hidup ini.. 
setiap yang berlaku ada hikmahnye...

----------------------------------------------------

# dia tak bertegur dengan awak sebab saya ke?
# dia masam muka dengan awak sebab saya ke?
# apa yang saya dah buat pada dia sampai dia tak tegur awak?
# apa yang saya nak buat nie supaya awak berdua berbaik2?


answer : find it on u own :'(

p/s : daa selesai baca? jangan story2 kat orang tau !! 

3 comments:

feel free to comment :)