Nuffnang

Monday, 12 December 2011

Dia apa khabar di sana?



baru balik dari cinema tengok * hantu bonceng * free weyy !! ~~ sapa tak nak tengok free kan? even daa cite lama kan? hikhikhik ^^ * sini baru ada cinema LFS tu bukan GSC, so kami tak payah laa nak g Malacca semata2 nk tengok cinema ^^ :) *


baru baik dari demam coz tu laa da lama tak update kan? heee, sorry guys !!


Awak,

macam mane sekarang belajar?

Okeyy?

Dah SEM 2 kan?

Okeyy, good luck di sana ye ^^

Btw ..
Tadi tanye my friend pasal awak ..
Dia tak pernah nampak awak kat U tu, awak mesti popular kan kat sane? Sampai my friend tak pernah nampak awak kat sane ^^ even satu U pon ..

It’s ok laa..

# saya di sini mendoakan awak berjaya di sana ^^ #


No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)