Nuffnang

Saturday, 24 December 2011

" SEGMEN CIK YUYUE : FOLLOWER BAWAH 700 "



Hobi Nana sejak ada blog nie, blogwalking saja laa memanjang ^^ hikhik 
Jumpa contest join, jumpa segmen join n Nana join laa ^^
Nak join juga ? Sini ----> Kak Yuyue 

Kak Yuyue tanya ini soalan sama Nana :


-Berapa lama berblog ?
* Baru jek lagi.. Pada May 2011 Nana buat blog yang baru.. Nana masih baru dalam dunia blog nie so kakak2 senior n abang2 senior ajar laa Nana yang masih baru dalam dunia blog nie ^^
 * Menurut perkiraan Mathematics Nana 9 month 2 weeks & 5 days ^^

-Kenapa berblog ?
* Kenapa ye? Sebab sebab sebab sebab nye : Nana bolee kenal ramai blogerrs2 di luar sana n dapat berkongsi ilmu dengan mereka ^^ ngan akak Yuyue pon Nana bolee kenal kan? Nak aiskrim tau Kak Yuyue :) 

-Nasihat kepada blogger otai (jangan ingat blogger baru tak boleh bagi nasihat kepada blogger otai oke..ehehe)
* Nana hanya budak yang baru mendalami dunia blog nie so good luck to all bloggers in the world n Kak Yuyue juga ^^



OK, KAK YUYUE
DONE :]













2 comments:

  1. Blog walking dari segmen yang sama..

    SEGMEN CIK YUYUE: FOLLOWER BAWAH 700

    Kakak dan abang tak semestinya lebih tahu
    Macam kakak yang tgh komen ni masih noob lagi..
    Leh mintak awak tunjuk ajar?
    Huhu

    BTW
    Saya dah follow awak

    Latest entry-->Wordless Wednesday #2: Koleksi Mekap Part I

    ReplyDelete
  2. slm knl..sy dari segmen yg sama..done follow kamu dear..kalo sudi, meh la singgah blog sy..

    http://norumara.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyu-follower-bawah-700.html

    ReplyDelete

feel free to comment :)