Nuffnang

Friday, 2 December 2011

Welcome December !!




Rasanya tak terlalu lambat kan nak WELCOME DECEMBER? I don’t think so, right? Ok, daa DECEMBER then hope that this December is the great DECEMBER in my life :) ~ ayat minah nie tak boleee bla laaa ~





credit to : Awak !! Google :)


Bila daa masuk december nie teringt pulak lagu back to december by taylor swift !! sumpah !! shuke lagu tu time lagu tu tngh hot laaa, tapiii skang pon suka juga laaaa :/ t bila daa msuk bula Jan 2012, korang akan ingat juga p yg brlaku bila december n biarkn ianya mnjadi memori yg mybe indah n mybe yg tak indah yg korang tak shuke :) ~ ehhhh, baru masuk december daaa pkir Jan2012 pulak minah nie ~ ehhh, jap jap jap dah nak Jan2012 kan? Owhhhh, cepat nye masa b’lalu ~~~~~

# hope this december is the best the great december in my life !! #

p/s : so, what’s u plan in this december? 

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)