Nuffnang

Thursday, 16 February 2012

I Try !




I try to know who you are ..
Aku try untuk kenal kau dengan lebih dalam sebab aku kan kawan kau ..
Kadang2 aku tak dapat sesuai kan diri bila dengan kau , aku tak tau kenapa :’(
Aku tak dapat terima apa yang kau buat !
Kira nya apa yang kau buat, aku tak selesa ! Lebih kurang laaa :’(
Aku tau tu hak kau , tapi aku tak suka :’(

Kadang2 aku TERPIKIR negatif kat kau ..
Aku pon tak tau kenapa ..
Aku jahat kan ? Entah , Maybe ..
Suka hati kau lah nak anggap aku apa ..
Aku tak kisah ..

Kadang2 aku kejam dengan kau ..
Aku rasa  aku kejam dengan kau ..

Aku tau aku tak sebagus kawan2 kau yang dulu ..
Aku cuba untuk jadi macam mereka ..

Aku diam tak bermakna aku marah kat kau ,
Aku diam tak bermakna aku sombong dengan kau ,
Aku diam tak bermakna aku benci kau ,
Aku malas nak layan !!

Aku terkilan bila kau tak bagi tau aku !
Aku bukan nye nak menyibuk pasal kau !
Aku kan kawan kau !
Kau share dengan aku , boleh kan ?
Aku tau, aku jarang story kat kau pasal aku kan ?
Sebab ..
Aku tak nak perkara dulu berlaku lagi ..
Aku tak suka !!
MAAF , kalau aku tak story dengan kau !

Ada kawan aku cakap yang aku kuat , aku cool , aku boleh  !
Actually, aku tak kuat sangat even kau nampak aku kuat kan ?
Entah lah, kalau kawan aku ada probs aku bagi nasihat , aku  tolong selesaikan ..
Kan ?
Kau namapak jek aku cool , kuat kan ?
Actually, aku TAK !!

MAAF !
Aku dah try !
Aku akan try sampai boleh !
Insyallah ..

p/s : doakan aku berjaya ! aku dah penat nangis ! 
Aku tak da maksud kan sapa2 kat sni .. 

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)