Nuffnang

Wednesday, 2 May 2012

SORRY C:




Maaf, aku tak bersedia nak tegur kau tadi. Aku tak boleh lupa apa yang kau buat dekat aku. Aku akan ingat sampa bila2, bukan nak jadi pendendam tapi keadaan memaksa. Aku tak kuat nak berhadapan dengan kau. Aku tak mamapu nak lupakan apa yang kau buat dekat kau. Masa kau buat aku macam tu, aku memang benci kau sangatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Aku tak boleh nak berlakon seolah2 tak ada apa2 yang berlaku. Kau boleh ? Aku tak boleh, sebab nnti aku sakit hati dan aku takut nanti aku benci kau sangattttttttttttttttttttttt.

Kau nak kata aku sombong, kau nak kata aku pendendam, kau nak kata aku bongkak, kau nak kata aku apa pon, aku tak kesah sebab masa kau buat aku macam tu, aku memang sakit hati sngattttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

Masa tu kita 1 group dan kau ignore aku macam tak pernah kenal aku wey ! Aku ingat bila kita 1 group boleh lah kau accept aku seperti tak ada pa yang berlaku, tapi sebaliknya ! Kau boleh buat aku macam tu, aku pon boleh buat kau macam tu ! kau tau tak masa tu aku FOREVER ALONE, sumpah ! aku tak suka 1 group dengan kau wey ! Aku benci ! Aku terus tak da mood nak join group tu ! Kau tau tak ? Aku Serius! Aku ingat dengan 1 group nie kita boleh lah rapat. Kau pon tak nak lah jadi tegedik2 macam kau sorang kawan kau kan ? Tapi, aku kenangkan yang kita penah BERKENALAN dulu dan pernah jadi RAPAT ! Tu yang aku fikirkan. Sekali !! nie yang  kau buat kat aku ?

How dare you ?


Kau kata aku ignore kau ? Kau tau sebab apa aku buat macam tu ? Sebab ! Aku tau yang kau pon akan ignore aku ! Kau cakap dengan aku yang kau  akan nangis bila seorang kan ? Habis bila aku sorang, aku tak nangis ke ? Kau ingat aku tak nangis ? kau ingat aku tak nangis ke ? Kau memang SELFISH ! :’(

Sepanjang aku group dengan kau, adalah aku humble kan diri aku untuk berbicara2 dengan kau. Tapi, kau macam nak tak nak layann aku dan aku memang sabar jer lah dengan perangai kau ! Last, kau ignore aku !

Aku tau kau ada senior yang caring dengan kau dan kau boleh ignore aku kan ? Aku memang dah agak yang kau akan ignore aku ! Aku tau ! See ! kau buat apa kat aku sekarang ?
Kalau kau happy kita sekarang macam nie, go on je.
Aku tak boleh lupa kau buat apa kat aku. Aku tak kan lupa ! Entah, malas nak ingat lah.


Luahan dariku untuk mu 

3 comments:

  1. Gaduh ngn kawan ke ni? Janggan lah gaduh2 lagi k. Maybe dia pon dah sedar apa salah dia. Maafkanlah dia k. Chill :)

    ReplyDelete
  2. bukan gaduh, salah faham je. bayangkan dia ignore saya macam tu bila saya perlukan dia.

    Kbai.

    Thanks ye :) Ok, Chill <3

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

feel free to comment :)