Nuffnang

Tuesday, 5 June 2012

The day is awesome :D




3 JUNE 2012 <3
7pagi dah start buat itu ini itu ini and my job always packaging. Orang dah sampai and its make me nervous, ramai orang pulak dah. Dan setiap orang ada tugs masing2 and tak terkecuali anak2 buah, dengan nangis dengan ketawa gila bapak kuat! Dengan ngada2 nye, dengan macam2 kerenah deme nie. Kat kg je boleh dengar deme pertandingan nangis, ketawa ! HAHA

Qursyiah nangis, Nadim nak juga, Fikiri merengek, Fahmi menjerit nangis, Khaira pun nak nangis juga, sini sana nangis, HAHA :D moment best kt kg.

Sya banyak adik rupanya, baru tau ssebab i’m cucu sulung and i be the leader of them ! Besar tak kuasa sya? See! HAHA. 

And continue the rewang until malam and its awesome act ! HAHA

LET THE PICTURES TELLS YOU ABOUT HAPPINESS <3
-
-
-

Aleeisya Khadijah
Aleeya Khairah, kerinting ! HAHA
Qursyiah Syafaah & Muhammad Khir Fikri
omel sangatttt <3
Khairah buat muka comel <3

Khairah, Fikri, Aleeisya, Ain
pengantin tak sampai lagi, nie lah jadinya, HAHA
Naufal,Zzikri, Icam, Nabil
rombongan pihak perempuan
Pakuteh with his son :D
aiskrim tak dapat dipisahkan dri Ain dan Alleisya

abaikan baju yang sama! Sponser :DD HAHA

pengapit lelaki hensem kan, hewhewhew :DD
Pak Ndak :)
abaikan muka yang berserabut :)
Puksu & Muksu
si montel yang tembab :D
kompang 
Muhammad Nadim
teman tido kakana <3

saya yang sulung, nampak tak? HAHA
KAMI :D
pak uteh di belakang ! HAHA
maklang, makuteh ! sya suka gambar nie :D
lelaki :D
Makndak, Muksu, Ana :DDD
I am who I am <3
LOVE IT
 


KBAI <3


p/s: ini uncle yang last, akhir wedding ! Its awesome ! :DDD
auntiesss semua menganjing, lepas nie Nana pulak ! Sebab cucu sulung, then  HAHA :D


2 comments:

  1. @MS : kan? sangat sangat cute, hehe.. geram tengok pipi dia, haha

    ReplyDelete

feel free to comment :)