Nuffnang

Sunday, 17 June 2012

Miss it now

Assalamualaikum...

Now, rindu masa nie. 
Zaman sekolah, form 5, muka budak budak lagi, muka suci lagi. HAHA.. Bukan la sekarang tak baik, tapi muka yang belum fikir pasal benda2 yang boleh mematangkan diri dia. Tu la hakikat nya. enjoy dengan sekolah and tak fkir apa2 pasal masa depan dia. Now, dia dah fikir masa depan dia and try to success in life. Now, she  move on ~~~~~

Kenangan masa sekolah, Ya Allah, memang tak boleh lupa lagi bila dapat cikgu yang memang sporting gilee. Cikgu Yasmine Hassan, I MISS THE MOMENT WITH YOU :') 
Cikgu BIOLOG nie ajar class nana and cikgu library nie memang sporting habis gileee, so tak pelik kalau semua student kat sekolah memang rapat dengan cikgu min. Yeah! Kalau rapat memang tak macam students dngan cikgu, you feel like you with you family <3 
Pegi rumah cikgu, date dengan cikgu, anak dia dah kenal kitaorang pun and maybe husband dia kenal kitaorang juga and mak cikgu kenal kitaorang  juga.. Kalau husband dia ada rumah, jadi sopan kalau tak hahaha memang macam rumah kami.. HAHAHA :')

belakang : mizah, nana
depan : cikgu min, anim

Ingat lagi masa kita kendali majlis library masa nie? Yeah ! cikgu min bagi kita orang handle majlis nie, serius macam nightmare bila dapat job nie. At least, nana ada pengalaman handle majlis nie. Yeah ! Finally, we did it <3 

TERIMA KASIH PADA YANG MEMBANTU DARI PELBAGAI ASPEK :')

belakang : asmah, nana
depan : cikgu min, anim

Nana sempat pegang library setahun, and dalam masa setahun tu masa form5. HAHA, masa tu memang ramai yang tak suka nana pegang library maybe sebab nana garang sangat kot dengan diaorang. HAHA.. Pengalaman dalam pengurusan library memang bukan senang, cikgu min tunjuk ajar and masa tu tak berani gilee nak talk depan budak budak nie semua. HAHAHA. Laka laka masa tu, tak da keyakinan nak cakap depan khlayak ramai. But, I try :')


CHILL ~~~

Yeah ! memang tak dinafikan cikgu bagi 100% kepercayaan handle library tu. And maybe I manage it very well, don't know. bayangkan bolee buat library tu macam rumah sendiri. HAHA, heaven kan? dengan tv with MTV, dah tak macam library. Memey semua lepak library laa macam tu and tension hilang bila lepak library. Kadang2 je tv tu, kalau tak buat hiasan je :D 
 
MISS THEM A  LOTS :')
Now, masing masing dah bawa diri. Asmah ke Perak, Anim ke Penang, me ke Melaka, and Mizah I'm not sure. Where are you? contact contact but loss juga. Even dah bawa diri, kita kan ada no, facebook, blog and maybe twitter :') kita boleh contact juga <3


Now, I MISS THIS MOMENT :'(

3 comments:

  1. hi,jom join GA kat blog sy.mungkin anda follower bertuah yg kami cari.

    ReplyDelete
  2. @blog panjang : tahun berapa? 2010. budak budak lagi, HAHA

    ReplyDelete

feel free to comment :)