Nuffnang

Thursday, 21 June 2012

Nak rasa apa aku rasa =='



Assalamualaikum ...


Don't wake me upppp uppppppppp uppppppppp upppppppppppp uppppppppppp
Don't wake me upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp :'(

Pernah rasa perasaan yang tak dapat diluahkan dengan kata2 selain daripada nangis? Ye, nangis laa kalau itu yang terbaik and now nana sedang lakukan. Ketika menaip entry nie, banjir dah keyboard tu.. ehhh, tak la sampai banjir segala, HEHE

:'(
Pernah korang rasa down gila? Down yang sangat sangat? Sangat sangat down? down sangat sangat? sangat down sangat down? Now, nana rasa tu sekarang. Hmm, tak tau nak buat ap, nangis je laa kan. Pastu menyesal, tu laaa yang nana kesal sekarang.

ALHAMDULLILAH, TAK REPEAT :’D tapi kesal 
Hmmmmm, salah sendiri laa woi
salah sape kalau bukan salah sendri !

Yeah ! nana jeolus weyy tengok status budak budak lain. HAPPY je. alhamdullilah, tak da yang repeat. And I ? OMG! nangis je ~~~ bukan tak usaha, mungkin tak cukup usaha tu ! ada silap ny tu and now menyesal gilee wey ! Menyesal pun dah tak guna and now nana rasa macam, hmmm serius dah give up :’( 
give up gilee weyy

Bukan semua yang kita hajati akan dapat, and nana tak dapat lagi apa yang nana impikan selama nie. Ye, nana tak dapat lagi. Tak dapat lagi dah give up, ishhhh macam mana nie? Senang laa kau cakap, jangan down apa semua, tapi yang rasa nye aku wey ! aku yang rasa sekarang nie :’( macam nie kesudahan nye sekarang nie.. Ohhhhhhhhhhhh, tak disangka :’(

Apa nana buat? OFF phone, log out fb, log out twitter, log in blog and taip it now sambil nangis, hahaha.. kelakar wey nangis sambil taip entry :’( penat wey nangis sambil taip entry ! sumpah penat ! macam main kejar kejar pulak dah ! 

Dah kau tau aku macam tu, nak lagi kau tanya kan? Memang aku nangis time time tu juga laaa wey, sengaja nak tengok aku nangis eeeeee :’)


You know what? Ohhhh i feel regret now ! 


Yeah ! SEM 3 ~~~~ nak capai target ! InsyaAllah :'D



tetiba rasa nak shopping pulak, HAHA :'D sini sini, awesome ! :') ZALORA






p/s: thanks faham sya :'D

3 comments:

  1. sama la.. sem 3 jugak..kite kan sama umo.. huhu,, sorry tau, nie entri untuk awak http://sararose-93.blogspot.com/2012/06/sorry-gurau-gurau-je.html

    ReplyDelete
  2. sama ja time stdy ...haha

    ReplyDelete
  3. @hairy : waaaa, dia datang sini komen.. haha, tahnks :D

    ReplyDelete

feel free to comment :)