Nuffnang

Thursday, 27 September 2012

Datin Maimon here

Assalamualaikum...


Bila semua yang kau nak tak dapat, sabar sayang.

Bila satu class panggil kau Datin Maimon, eh tetibe pulak.
macam tak da kena mengena je -.-
Dan bila one person tanya kau sape Datin Maimon, haha !


Kadang kadang dia menjadi semangat bagi kau, tapi dia akan jadi kelemahan bagi kau juga. Dia lah yang sebab segala nya, dia lah punca segala nya. Bukan untuk salahkan dia tapi dia lah punca bagi kesalahan itu. 


Bila cintai dia, cintai dengan sepenuh hati kamu. Kelak akan makan diri nanti. jangan mainkan dia even ada niat pun, ubah lah niat kamu tu sebab nanti takut makan diri one day nanti.


When there is no reason to hate he/ she, please make sure that there is no hating between all of you  !








2 comments:

feel free to comment :)