Nuffnang

Friday, 12 October 2012

Hampa

Assalamualaikum ...


ihsan dari Mr. Google



#nowplaying - tentang rasa dan di saat tangan menaip, esok nya aku ada quiz macroeconomics (Jumaat) dan secara tak langsung mempengaruhi emosi dan kestabilan untuk aku mendalami macro tu :') 

Bila dengar je cerita tu, terus menyesal kenapa lah aku layan sangat perangai kau tu.  Mungkin kau ingat aku nak follow semua rules kau ! Kenapa lah aku tak perasaan smua tu? 
Bukan nak buka aib kau, tapi aku hampa dengan perangai kau. Tak berubah pun kan. Berapa ramai dah yang terkena macam aku ?! 

Sungguh jelas dan nyata perbuatan, percakapan kau. Kau mungkin tak prasaan tapi kau dah kantoi pun ! Sudah kantoi ! Aku tak nak malukan kau, aku bukan nya perangai macam tu nak malukan orang segala bagai =='
Kau selalu tanya, kau nie jahat sangat ke kan? Now, aku dah ada jawapan, dan jawapan aku KAU SANGAT JAHAT ! 

Ya Allah, KAU sedarkan lah dia yang apa yang dia buat semua tu akan effect pada diri sendiri one day nanti :'(

Ya Allah, KAU berilah taufik dan hidayah kepada dia


HAMPA. KECEWA. BENCI. DOWN. MENYESAL. RUGI. MEMBAZIR. 




p/s: awak yang buat saya benci pada awak :')

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)