Nuffnang

Friday, 9 November 2012

Tarikh memisahkan kita sementara -.-'

Assalamualaikum ... 


Kan kau tengah final, sempat lagi update fana oi? Hihihi, well !

Sepatutnya sekarang ini, dan pada jam sekarang pada waktu sekarang sedang menghadap buku Macroeconomics, Pengajian Islam dan Principles of Marketing di ruang tamu. tapi bagaimanakah aku boleh berada di depan lappy dan menaip semua natang nie -.-




Dah nak habis sem?

Macam2 berlaku sepanjang setahun nie dan sepanjang dua sem nie.. Tabahkan je lah hatimu wahai manusia :')


Ya Allah, kejap nya masa berlalu ~~~~~

4 comments:

feel free to comment :)