Nuffnang

Saturday, 2 February 2013

February



Assalamualaikum u’olls !

WELCOME FEBRUARY !


Alhamdullilah, sebulan dah class berjalan lancar dengan ketiadaan lecturer, al maklumlah awal bulan kan dengan kursus lah dengan meeting lah dengan lecturer baru lah *lecturer baru hensem* k tak sampai lagi dari Sarawak sana ^^

*ternganga!*
Alhamdullilah sekali lagi dapat meneruskan pengajian di Kolej Profesional Mara Ayer Molek Melaka dalam course Diploma in Business Studies. Syukur diberi peluang belajar dan dah macam orang Melakau dah nie. Siap aunty uncle kata, nanti dapat menantu orang Melakau lah nie -.- Sekarang pn dah semester 4 dan subjek sem nie nak kata killer tak lah sangat tapi macam killer juga lah tapi tak kot sebab akak senior aku boleh dapat 4 plat wey ! 4 PLAT ! *kasi ternganga mulut sikit* K bangga lah dapat 4 plat, sape tak bangga wey ! Tahniahhhhhhhhhh ! K subjek semester nie

money and banking

-       Managerial Accounting
-       Human Resources Management
-       Financial Management
-       Meeting and Interview Skills
-       Company Law
-       Money and Banking

# nampak tak mencabar pengiraan aku, alahai #

Penempatan bagi sem nie, biasalah kan hostel Permai yang tercinta lah kan. Memang penduduk tetap Permai. Tak menyusahkan orang kata ibu *time degree nak keretaaaaa* perghh ! demand habis. Biasalah dah muka naik bas, memang kena pantas, cepat, pantas, dan pantas supaya tak kena tinggal dengan bas. K redha. Sekarang rumah no 8 dengan Eqin, Kaksya, Ira, Saro, Yano, Ika. Sebilik dengan sape? Ohh, itu Eqin maa. Katil sebelah2, almari sebelah2, meja study sebelah and semuanya sebelah lah, nampak tak keakraban kami berdua. Alhamdullilah,  thanks Eqin :’)



Class pulak macam biasalah classmate semester lepas lepas lepas. Still same and dah masak dengan perangai deme semua. K tak pun. Partner as usual lah kembaq aku, Hani. Kalau ada dia, ada lah aku juga. Selalunya lah, selalunyeeee. So, nak cari Hani cari Hana, nak cari Hana cari Hani. K pahe dok. As usual, dari pukul 8 pagi tu sampai pukul 4 petang class then balik tido. Penat wey class -.-




And boyfriend, NO. Until someone came and prove it to me, I will accept. InsyaAllah :*



Then, I will understand. What goes around comes around. 
So, tak payah nak menganjing aku dah ada balak lah apa lah. Buat aku perasaan je -.-''


p/s: rugby <3 nbsp="">

1 comment:

feel free to comment :)