Nuffnang

Monday, 1 July 2013

Bakal berlaku

Assalamualaikum ...

Alhamdullilah, bulan Julai menampakkan dirinya. Please be awesome July.

1Julai nie pelajar KPM AYER MOLEK MELAKA menjalani latihan industri di tempat masing masing. So, good luck ! *bakal menjalani latihan industri juga*

2Julai, 3Julai dirumah.

4hb Julai daftar kolej untuk semester 5. Hari nie dah 1Julai dan lagi tiga hari untuk mewujudkan diri Nana ke KPM AYER MOLEK MELAKA. Ini semester last sebelum menjalani latihan industri. Wei ! Hang dah senior ka, ewah ! Ini bukan masalh senior ke ape, nie masalahnya dah nak habis belajar 3 tahun oi. Dulu masa masuk daftar semester 1, cepat lah habis cepat lah habis *nangis dalam selimut, k tipu* Sekarang dah nak semester last, baru lah macam ohh dah lama rupanya kau belajr nie, pejam celik pejam celik pejam celik dah nak 3 tahun rupanya. 

Lepas nie, kalau terlepas nak blogwalking atau minta difollow balik, maaf lah ye. Agak busy dengan semster baru, dan semstinya dengan semangat baru ! Akan update InsyaAllah sebelum class start pada hari Isnin. 

Selamat menyambut Ramadahan Al Mubarak dan selamat berpuasa penuh dan selamat menunaikan terawih. *nak terawih penuh*




p/s: nak kemas barang untuk balik Melaka maju negeriku sayang, negeri bandar teknologi hijau. Dah merata kat melaka tu aku nampak signboard tagline melaka, mane taknya boleh hafal kan ^^

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)