Nuffnang

Friday, 23 August 2013

Hadiah misteri

Assalamualaikum ...

Walaupun hari jadi aku dah lama hari tu, tapi roomate aku masih memberi hadiah hari lahir! Aku tak dapat nak buka, sebab aura terkejut terkesima tu masih ada dalam diri aku. 
balik kolej je, nampak hadiah together2 dengan hadiah Iqa. Hilang penat balik kolej tengahari tu, hihi! 

tak buka lagi isi dalam, sayang pulak nak buka :)


Actually, aku celebrate birthday dengan Iqa! *roomate aku juga* Dia 6 Ogos dan aku 7 Ogos! 

Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! Thank you Eqin! 

Alhamdullilah, mempunyai sahabat yang memahami dan mohon dikekalkan sehingga akhir hayat. Amin...



No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)