Nuffnang

Thursday, 15 August 2013

Happy Birthday to me !

Assalamualaikum ...

Disebabkan hari jadi aku pada malam raya, so aku nak update juga sebelum line macam nak tak melajukan dirinya. Dan sebelum adik2 sedara aku mengerumun kat lappy nie tengok apa yang aku buat kan. So, setakat nie je lah yang aku sempat nak printscreen and will be continued.......... 


HAPPY BIRTHDAY to me
and esoknya ialah Hari Raya 1Syawal 1434H

I'm officially 20 years old !

7 AUGUST 2013 

cousin aku nie ntah ape2 lah!










#facebook

Oh, btw. Aku celebrate birthday nie dengan 2 lagi membe aku; lebih kurang macam twins lah kan. Hani and Shafiq ! 

Hani call aku (free call), automatik aku gelak2, tak tau lah apehal. Macam kelakar pulak, aku wish kat dia, dia wish kat aku. HIHIHI !

Hadiahnya tak sempat nak snap! But i got it from ibu :)









p/s: no more guitar this year :(

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)