Nuffnang

Friday, 31 January 2014

Ilmu dicari

Assalamualaikum...

Aku kembali dengan mengupdate apa yang berlaku sekarang. Sesungguhnya alam pekerjaan bukanlah satu alam yang senang. Kau kena tempuh dengan pelbagai cabaran untuk menghadapi dunia luar. 

Even aku baru je praktikal pun, masyaAllah payah rupanya bila bekerja nie. Aku nak belajar lah, tapi sampai bila kan, mesti ada keja juga tu. InsyaAllah semuanya baik2 saja. 


assalamualaikum nama saya bla bla bla *gugup wei*

Bib, Lin, Kaksal, ME, Haziq, Andi





 p/s: nak holiday dekat PD, daaaaa! 




2 comments:

  1. good luck dalam apa jua karier sis. PD tu nak ikut jugak. hihi

    ReplyDelete

feel free to comment :)