Nuffnang

Saturday, 25 June 2011

mereka dah jauh :'(

Assalamualaikum ...

apa khabar?
sihat?
alhamdulilah sihat...

Ok..

Mereka dah jauh, dah belajar jauh2...

Tak macam dulu2 masa kat sekolah...

SIHAN MESARAH :

~ belakang dari kiri : asmah, anna
~ tengah di tepi : meera
 ~ depan  dari kiri : namirah, saleeza



SI : Siti Noorasmah

HAN : Nurul Farhana

ME : Meera

SA : Noor Saleeza

RAH : Noor Namirah

SI :

dip. mechanical engenerring..  kat Poli Ungku Omar, Perak (sory kalau nama Poli nya salah, minta dibetulkan) ^_^  *wow, hebat bunyi nya kan*
Gud Luck Asmah !!

HAN :

dip. bussines study.. kat Kolej Profesional Mara, Ayer Molek, Melaka
*orang kata : ada keja ke cik ana oi kalau amik dip. ni?* dia pon jawab, insyallah mak cik, ada lah keja untuk ana nanti... wah, pandang rendah ye... ~berusaha~
 Gud Luck Ana !!

ME :

 sekarang meera kat form 6.. maybe meera ada peluang untuk masuk cam kita orang juga... maybe peluang nya yang lambat.. tunggu ye meera...
Gud Luck Meera !!

SA :

dip. pengurusan teknologi n pejabat kat UiTM, Melaka... *tahniah, saleeza*
 Gud Luck Saleeza !!

RAH :

kat Kolej Kejururawatan Melaka, *wow, kluar2 trus dapat jadi nurse kan, untung ko namirah*
Gud Luck Namirah !!

wow, gud luck kat korang semua...

Da..


No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)