Nuffnang

Friday, 17 June 2011

sEbUah perKahWinAn...

Assalamualaikum semua...

Apa khabar? Harap2 sihat lah ye di sana, di sini sihat... Eh, eh, blog ni macam ada sawang kan? al maklumlah, dah lama tak update.... Rasa2 nya Nu Fa dah lama tak update entry baru kan? Korang mesti rindu punya lah kat Nu Fa kan? <alamak, terlebih sudah, hehehe :) >

Nu Fa dah lama tak update coz Nu Fa sibuk rewang dengan orang kampung <ceh, boleh caya ke ni? > tak payah lah caya... Nu Fa balik kampung 8hb 6, sibuk sangat sampai nak update pon tak ada line kat kampung Nu Fa...  line nya ada, tapi lambat lah... Nu Fa tak sabar nak tunggu.. sudah nya shut down terus jer, senang... tapi,,, tak ada entry lah kan...

Ok, Nu Fa start ye...  12hb 6, Nu Fa nya uncle kahwin... So, sebelum 12hb 6 sepupu sepapat Nu Fa semua nya balik.. Fuyooo, masa semua balik kampung 2, riuh nya satu hal, best tau time 2... Nak tau tak yang riuh rumah atok Nu Fa sampai kucing atok Nu Fa tak balik rumah... cuba korang bayang kan betapa riuh nya rumah atok Nu Fa... 


Ni adalah sikit2 gambar untuk cuci mata kejap :-





Pengantin nya

:)
Time nie kita orang semua happy... yippy...

daa...

:p

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)