Nuffnang

Saturday, 20 August 2011

Nama "teamwork" tolong lah "teamwork"

Assalamualaikum...

----------------------------------------

Dah berbuka beb?
Lauk apa?
Makan dengan siapa?

Untung lah dapat berbuka puasa n sahur dengan family...

Wow, sekarang dah sibuk dengan assigment nya dengan test nya lagi, hua hua hua ;'(


Sejak dah lama kat kolej nie, Nu Fa dah tau macam nama kehidupan di kolej.
Assigment nye lagi, discussion with mahjong paper lagi, ha nie yang terbaru pulak
* project berkumpulan BUS 1013*

Dah tau satu kumpulan, mesti lah kerja nya kena buat berkumplan kan? Ape? ko inagt ketua jer ke yang kena buat kerja tu?
Rasa macam nak * lempeng * dia orang jer tau..
Ha, lagi satu kalau orang suruh bagi pendapat, tolong lah bagi pendapat, jangan dok diam menonong terlopong...
Yang tak boleh blah nye, ko p cakap belakang wat ape? ha?
ko bajet bagus ye?
sudah nya, sekarang nie kerja ko sape nak buat? ketua juga ke? tak pon s/u? ye?

p/s : teamwork is important tau !!!




No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)