Nuffnang

Friday, 9 December 2011

OMG!! GIVEAWAY FROM KOREA AND SYDNEY ^^



Okeyy !!
Now!!
I'm join contest from si comel Syaza :)
Wanna join? alaa, camm biasa laaa kan.. ^^




Syarat-syarat giveaway;
1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.



Mangsa tag :

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)