Nuffnang

Friday, 9 December 2011

You and I ^^




Ingat tak first time kita jumpa ?

Ingat tak masa mula2 kita first time bertegur sapa?

Ingat tak masa kita solat berjemaah sama2 kat surau?

Ingat tak semua tu, awak ?

Nana ingat tu semua tau, bila ingat moment tu mesti nak nangis sebab maybe selama nie Nana dah abaikan awak :(  Nana minta maaf sangat2, awak ... kalau dulu2 sikit awak jek, tapi sekarang dah lain kan? Perasan tak yang kita dah tak macam dulu?

Bila dah lama kenal awak dah tau awak macam mane.. tak lama juga laa lbih kurang 6 bulan kan? Dulu kita sering bersama kan?  Rasa bertuah sangat bila dapat kenal dengan awak..

Awak suka buat lawak then Nana pon bolee gelak sakan dengan awak kan?^^  butttt now when I with u I feel like I don’t know anything about u :(

Macamm mane nie bolee berlaku? I don’ know

Salah Nana ke awak?

# ingat tak bila Nana jaga awak time awak sakit gigi? manja betul awak time tu :) Kelakar kan masa tu? :’( Nana rasa cam nak putar balik masa tu but I know I can’t :( #

Tak tahu laa mana salah nye but I know it’s my fault :/

Bila Nana tengok balik gambar2 yang kita amik sama2, betapa gembira nye masa tu kan ? without prob..

Thanks for being my friend !! ^^

N

Nana rindu masa kita mula2 kenal dulu..

Nana rindu masa kita makan sama2 dulu..

Nana rindu masa kita minum sama2 dulu..

Nana rindu masa kita pergi orientasi sama2 dulu..

Nana rindu nak amik gambar sama2 ngn awak dulu..


Nana rindu nak minum air epal susu ngn awak..

  •  Maafkan Nana jika Nana tak berjaya menjadi kawan yang baik  pada awak, tapi kita still kawan kan? 

1 comment:

  1. Babe , i think i know who . Ehm , sabar laa dear :')

    ReplyDelete

feel free to comment :)