Nuffnang

Friday, 13 January 2012

Daftar SEM 2 :D



Heyyy !! Nana kat rumah so bolee laaa update ;)
# sory lambat update :D , tarikh dan masa nye berbeza sebab ikut time Nana ketika typing kat word ;D # 

parking kereta students

cafe ^^ , admin bahagian sane ..

Right : blok Nana
Left : Blok laki2


snap pic from A308 :')

5 Jan 2012 kan Nana daftar SEM 2 kan?

Here the story about pendaftaran until Nana kat katil rumah Nana :

Bertolak dalam pukul 8am n sampai pukul 9.30am lebih kurang cam tu laa .. Mesej2 ngn Ila tanya kat mane semua tiba2 ehhh awak daa ada kat belakang saya, haha.. Jom kita berbaris, Ilya .. Ehhh, jap jap Dieda mane ek ? Pandang belakang, rupanya Dieda daa sampai tempat buku takwim n ape lagi lambai2 laa kami ... ^^
Daftar start dari mengisi borang --> bayaran semestar --> insuran, MUEt, insurans dll --> library --> penempatan --> buku takwim --> minta Madam Omie result --> call ayah minta dekatkan keta dengan asrama --> cakap dengan ibu yang Nana dapat bilik C311 ~~ walaaaaaa, memang tingkat 3 tak dapat dipishkan dengan Nana agak nye ==’, ibu cakap, bagus !! biar kurus sikit !!, Ok laa ibu ... ^^

Actually, Nana, Dieda, Ilya n Yana minta bilik berlima dan kami together2 tapi las2atas sebab2 yang tertentu yang mreka tentunye tau maka Nana roomate dengan Ilya * bilik 2 orang jek ^^ , orang yang nak bilik 2 orang dapat bilik 5 orang, orang yang nak bilik 5 orang dapat bilik 2 orang !! Haishhh !! Confius ~~ * Dieda n Yana bilik dengan Sarah, Mai, Nad stay C206, bawah Nana jek nie ^^ ...

Jumpa Ekin minta COOLBLOG !! Yeah !!! Thanks yunk :D Sumpah !!! jeolus bilik Ekin C113 n jumpa 1 tangga jek n Nana jumpa entah berapa tangga agak nye.. Tak sempat kira tapiii yang pasti kalau nak naik semula memang malasssssssssssssssssssss !! Pleaseee laaaaa !!!

About C311 pulak :
Bila Kak Zu cakap yang bilik 2 orang ada, apa lag kemain suka laa kan ^^ tapi sekali Kak Zu cakap tingkat 3 jek yang kosong lagi :( Ohhhh Maiiii Godddddddddd !! Tak pa laa kot, kot laaa :| Haa !! sekali kau angkat barang padan muka !! Daaa laaaa banyakkkkkkkkkkkkk barangggggggg, macam nak stay setahun jek ==’
Kemain jauh laa blok C311 nie, hujung nunnnn di sana :’( tapi tak ape, maybe ada hikmah nye :D bilik Nana dekan dengan bilik Hani * my twins !! we has chemistry !! :] tadi daftar Nana pakai baju pink, Hani pon sama ^^ * Kat tingkat 3 nie ramai juga laaa kenalan Nana nie , sooo tak laaa terasa terasing even di bilik sendiri ...
Honestly, Nana tak suka blok C n bilik nie jauh dengan hua hua hua hua kat depan.. Sini senyap jek kot, aishhh, seram pon da gak nie * daa laa sorang2 nie, Ilya merayap enh mane :( * tapi orang kata blok C nie best sebab jauh dengan hua hua hua hua kat depan ^^ entah laa, don’t know ..
Almost kami yang blok A dulu, ramai kot yang sekarang blok C .. Haa !! Padan muka, merasa laa ka akhir nye blok C !! ^^


Thanks for being my roomate <3

Ohhh, Nana sangat sangat, sangat, sangat, rindu, rindu, rindu, n rindu A308 :
Jujur tau nie !! Pengakuan ikhlas dri Nana yang Nana memang rindu sangatttttttttttt pada bilik lama ^^ Alamak, tiba2 terasa rindu pulak kat bilik lama even tingkt 3 juga .. Haa !! kan daa cakap yang Nana n tingkat 3 tak bolee dipisahkan kan ? Nana terima takdir tu, Ya Allah ^^
Even tingkat 3, tapi bilik nie view nye  menhadap kafe n tiap2 hari dengar kelentang kelentung kuali kak Fiza kat bawah.. Adalaaaaaa view yang menarik sikit kan ? Nana rasa better bilik lama dari bilik sekarangggggggggggggggggggggggggggggg :’(
Sapa agak nye yang stay bilik tu ye ? Korang memang untung laaa weyyy !! Budak SEM 1 kot n ada laa seniorr laa tu ^^ EHHHHH !! BUDAK SEM 1 MACAM TAK NAMPAK KELIBAT DI BLOK C N NANA TENTU NYE JEOLUS !!

Eh Eh Eh, ko nak masuk class mane ?
Entah, tak kisah ^^
Ko ?
DBS 2E kot ..
Ha ? kenape ?
Sebabbbbb class petang ada sekali jek n itu penting untuk orang yang bilik jauhhhhhhhhh macam Nana nie kan ?
Ehhh, a’a laaaaa ... Jom !!!
Esok bangun awal, daftar sama2 ye ?
InsyaAllah ..
Ketuk2 sikit pintu aku tu ye ...
Ok, no hal ^^
Bye ...
Bye ...

# nak masuk class mane nie ? confius laaa :[ Entahhhhhhhhh !!! #

Okkkk laaaa ...  Nak tutup SONY, nak amik ubat gigi n berus gigi, nak amik fair n lovely,  masuk toilet, cuci muka,berus gigi, pandang cermin, tido, amik air sembahyang, n esok kena bangun awal...

GOOD NIGHT ^^

p/s : korang !! Maybe ada hikmah nye yang kita tak bersama dalam 1 bilik kan ? Sumpah !! Aku tak suka cam nie.. Sebab kita tak rapat cam dulu t :’( Ko tengok laaa t ...
Ehhh, kita sama class ye :D

Malam tak dapat tido, maybe sebab katil baru, bilik baru, roomate kot agak nye kan ? Ha!! Ye laa tu agak nye :] Asyik terjaga jer, kejap2 sedar kejap2 tido balik until laa pukul 6.30am
Bangun, amik towel, pegi toilet, mandi, amik air sembahyang, solat, kejut kan Ilya, say morning to Ilya, pegi bilik Hani tanya nak pegi pukul berapa n bila Hani nampak Nana daa pakai baju kurung Kemain awal ko siap ? Exsited nye ? Ehhh !! Biasa laaa :D hahaha
Las2 pegi pukul 8.10am kot !! Waaa !! ramai yang daaa terlebih exsited nak daftar class sama2 dengan member sendiri ^^ Kemain mereka semua mengalahkan macam nak beli tiket Far East Movement !! Hoiiiiiii 
Ehhh !! Mereka semua nie kemana ? Mane mereka nak pegi ?
 Owhh !! Lab rupanya !! Okeyyyy, JOM :D
Sampai Lab !!

Ek elehhhh, belum apa2 lagi pon ;(
Kemain pegi awal2 
Ehhh, ko nak class mane ? A ? B ? C ? D ? E ? 
Entah laaa weyyy, aku pon tak tahu nak class mane :]
Ko ?
Class B kot...
Okeyyy ...
Budak2 lain ?
Sama laa kot ...
Okeyyyyy..
Class kita ramai B ea ?
A’ah, ramai yang B..
Jom laaa ..
Okeyy, Jom ...
Ehhh, daftar laa weyyy, Cepat beratur .. Sini, duk kat depan aku nie, haha :D
Okeyy ... 
Cepat2, meh sini pen tu.. Aku nak tulis nama aku nie weyyy ...
Jap laaa, ko nie kalau ye pon, hishhh!! 
Hahh !! Nak pen :D
Daaaa ...
# motif berebut pen ? sebab nak tulis nama kat ketas class B tu laaa !! Banyak kosong lepas Nana tulis nama #
Kita sama class kan ? A’ah, ye :D
Ehhh, daa siap kan ?
Jom g cafe ^^ ~~~makan
Jom..

Beli makanan tok tengah hari laa, t aku malas doo nak turun naik turun naik turun naik turun naik daa laaa tingkat 3 !! Arghhh !! * tak p, KURUS sikit badan tu , betol dak ? *
Balik bilik with roomates n baring atas katil n buka SONY n now I’am update 11:53 am on 6/1/2012 ..



ALONE !!
Haaa !! Padan muka nak lagi bilik 2 orang !! Kan daa sorang nie !!
Tak p laaa, my privacy is 100% tau !! Important !!

Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :]


No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)