Nuffnang

Wednesday, 4 January 2012

Hey Hey !! Attention !!




Nana n Aunty2 :


Aunty2 : Eh Nana, lama nye cuti ? Bila balik ? Cut sakan laa ko ye >.<
Nana       : Eh, biasa laa aunty ... Hehe, tu yang best nye :D


Aunty2, Nana nak balik college daa esok ... Kejap jer masa berlalu.. Terasa macam semalam aunty tanya Nana soalan tu :) Thanks support me !! You are great aunty !! 


Hari nie 4/1/2012 dan besok Nana daftar college semula ..
Eee, kejap nye masa berlalu tup tup tup tup esok daa kena balik college ..
Waa !! Lama betul kau cuti ye :| Memang syok laa nye pon ..


Bye katil, Bye bantal, Bye broadband, Bye malas, Bye bilik, Bye, Bye, Bye .. Nana nak belajar nie terpaksa tinggl kan kamu semua ^^ Jangan sedih2 tau !! Nana pegi college sebab BELAJAR !!
Membe Nana daa ada yang bertolak malam nie, hati2 ye :) Mereka semua jauh2 belaka .. Nana bertolak esok pagi :D Bangun awal tau !!


SEM 2 :
Be a good girl !!
Jangan LEKA !!
Jangan MALAS-MALAS !!
Ubah attidue
Jangan tinggal solat
Ubah pointer jadi lagi tinggi lagi tinggi lagi tinggi lagi tinggi lagi tinggi !! InsyaAllah, Amin
More attention in class !!
Be positive !!
Change everthing in better from last SEM !!


Daa packing barang semua n tinggal nak pegi daftra esok :D Banyak juga laa barang nye ^^ Biasa laaa tu ..
Doakan Nana, ayah n ibu selamat sampai college dengan selamat :]


Daaaa .........

















No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)