Nuffnang

Sunday, 15 January 2012

Hanya itu Yang Mampu :')



I'm a good listener for you ?
sometimes YES , sometimes NO !! but totally, i'm a good listener :')
So, I'm really SORRY :')


Kau ada probs jumpa aku 
Everthing story kat aku 

Kau nampak aku macam cool jer kan ?
Entah, aku pun tak tahu kenapa macam tu 
Btw, aku memang macam tu sebab aku tak alami apa yang kau alami sekarang 

Aku harap, one day bila timbul prob kat aku , korang always be with me !! ok ;)

Tak apa, aku tak kisah :')



Aku kan kawan kau !! 


# word aku, kau >>>> SORRY :'D #

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)