Nuffnang

Wednesday, 4 January 2012

What ?? !!




Untuk pertama kali nye, entry Nana tahun nie 2012 :)

HAPPY NEW YEAR !!
2012 :)

* Maaf laa baru update padahal daa lamaa masuk 2012 *

Haa !! Nie nak cite sikit :

2/1/2012 :
Hantar adik perempuan Nana kat SMA Al- Kahiriah, Segamat :D
Good Luck Girl !!

3/1/2012 :
Hantar adik lelaki Nana kat SEMSAS, Kuantan :D
Dapat laa merayau East Cost Mall |ECM|, orang Kuantan tau kan mane tempat nye ? Tak tau ? Tanya Yano, haha :D 
The Store :)
N
Masjid Sultan Haji Ahmad Shah !!
Masjid nye kemain besau n time nak cari parking punye laaa senang sampai daa tawaf 3 kali, pusing2 masuk pusing2 keluar, haha

Nak balik Segamat, Nana drive sebab ayah mengantok sangattttttt 
Weyyy !! Gua cakap Lu, nie cite masa Gua nak potong treler, Ya Allah kecut perut !! Kanan sikit tengok keta dekat depan, eh tak da keta laa apalagi terus tukar gear 4, signal kanan terus pecut !! Btw, thanks laa pak cik treler baik sangat sebab pak cik tak tekan minyak masa saya motong treler tu :D

Lori2 balak, treler  memang suka laa Nana tunda mereka sampai keta kat arah bertentangan tak da kan ? Laju pualk tu, mana laa Nana sempat nak potong !! :)

Lepas tu, ayah terus tak dapat tido sebab ayah pulak drive :D Maklum laa, budak baru dapat lesen, masih baru lagi n tak pro di jalan raya ;D

Sumpah !! kecut perut drive Segamat Kuantan :’( 

Good Luck Bro !!

4/1/2012 :
Adik lelaki Nana SEKOLAH !! Darjah 3K kat sekolah cina tu, tak pyah laa anta kan?  :D

Pesan dari Nana :
Jangan nakal2
Buat kerja rumah dengan bersungguh2
Tulisan tu kemaskan |almaklum laa |
Jaga diri

Nana packing barang.. Baju kurung? Tudung bawal? Kasut? Beg? Pen? Pendrive? Laptop? Ubat gigi n adik beradik nye? Ehhh, ada lagi tak? Jap jap, nak kemas lagi nie cam tak complete jek :’)

5/1/2012 :
Me !!
Balik college sambung SEM 2 !!
Waa !! 
SEM 2, kau buat laa subjek nye nanti senang2 :)
Hope this SEM will BETTER than SEM 1 :D

Welcome back to college !!

p/s : maybe lepas 5/1/2012 nie Nana jarang laa sangat nak update blog sebab alaaaa tau tau aje laaa kan ?  :D
 Insyallah, akan cuba2 untuk update juga :]

















No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)