Nuffnang

Saturday, 19 May 2012

Enough !




tak payah buat muka keshian , tak payah nak buat muka sedih macam orang break !
tak payah nak buat mulut manis, tak payah nak sayang sayang, nak rindu rindu, or whatever 
tak payah nak bermadah madah bagai !
tak payah semua tu !

saya dah tau awak macam mana !

Act, bolee aje saya main main kan awak, tapi kenapa saya tak? 
Sebab saya tak sampai hati nak buat macam tu kat awak ! 
Saya masih ada hati perut lagi dan ada belas kasihan lagi !
Saya tak tau saya orang yang ke berapa yang awak buat macam nie !
It's difficult, tau tak?
You know that?
Saya melting gile bila awak buat macam tu kat saya !
As man u know to melt me, right ?
Saya dah cuba, SAY NO TO YOU !
but, I can't :'(
Saya daa try tapi saya tak bolee :'(
Nie semua awak punya pasal buat saya macam nie !
Nasib baik cuti, kalau tengah study sekarang, InsyaAllah saya akan hilang fokus and always thinking about you !

kenapa awak buat pada saya?
itu yang saya tak bolee terima, kenapa awak buat pada saya !
It's hard to accept !











1 comment:

  1. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    tag awk

    ReplyDelete

feel free to comment :)