Nuffnang

Sunday, 27 May 2012

Pleasee try



TO     : YOU
FROM : ME


dia sayang kau dah cukup untung sebenarnya
bukan nak memilih or something else, at least ada juga la orang yang sayang kau.
bukan senang nak jumpa lelaki yang sanggup tunggu perempuan yang dia sayang. Kan?
kalau jumpa alhamdullilah, kalau tak jumpa, tak da rezeki la tu.
jangan menyesal pulak.


aku tau dia maybe bukan lelaki idaman kau, at least dia menyanyangi kau
itu sudah dikira untung
then, bila dia sanggup buat something
kau tak sanggup ke?
tak kesian ke dekat dia?


terima dengan ikhlas ye
jangan main2 kan dia
kesian dia
aku tau kau tak sanggup nak buat mcm tu dekat dia


aku tengok dia  sayang kau, aku dah tau dia ikhlas
dia ikhlas dengan kau, tu yang penting !
aku tau kau mesti boleh sayang dia juga !
YES ! YOU CAN BEBEH <3






KBAI :D

4 comments:

  1. entri jiwang ape nie dik oii.. haha

    ReplyDelete
  2. @hafiz hafizol : HAHA, jiwang kebendenye?

    ReplyDelete
  3. boleh jadi dr.luv ni..hehe..pape pun selalu ingatkan diri yg jodoh itu dr i Allah..ad jodoh,adalah..kalau xde,redha is the best way..=)

    ReplyDelete
  4. @alyea : HAHA, dr. love kemain...

    ReplyDelete

feel free to comment :)