Nuffnang

Tuesday, 12 June 2012

Lain lain



Setiap manusia kat dunia nie, masing masing ada kekuatan dan kelemahan nye yg tersendiri. Pasrah je la kalau banyak kelemahan dari kekuatan tu, mesti ada hikmah di sebalik pemberian tu <3
Jangan terlalu down to earth sangat sebab nanti kena pijak pulak, agak agak laa down to earth tu ye :D tak salah nak down to earth, based on situation ye. Dan jangan laa dongak sangat ke atas, nanti susah pulak, kita biasa biasa je :D tak down sangat tak dongak atas sangat.. 


Bila dah tau kelemahan tu, cuba perbaiki kelemahan tu supaya nampak molek sikit. Dan GOOD LUCK ^^ perbaiki. Slow slow la change it, tak payah rush rush. Kawan2 jangan lupa bagi semangat pulak ! HAHA 




2 comments:

  1. oppa follow sini....

    follow oppa balik k

    ReplyDelete
  2. singgah n follow.
    feel free to visit my shopblog ya!

    ReplyDelete

feel free to comment :)