Nuffnang

Wednesday, 13 June 2012

Positively



 Manusia bila down, sangat laa tak bagus.. Bila down tu, kawan2 jangan lupa bagi semangat kat dia, sebab nnti dia akan down down down down sampai dia rasa Oh, what happen to me? Ok, dah..

Setiap orang akan rasa down down down bila something happen kat dia, kan kan? Bila rasa down, mesti nak semangat kan daripada dia dia dia dia dia dia dan dia :D dan kepada dia dia dia dia kena laa mendengar segala ap yang membuatkan down :') dan bagi laaa nasihat, kata2 semangat supaya tak down lagi ! 

Down sangat bila sesuatu yang kita nak tak dapat kan? Rasa macam hey! ap nie? Haha. ok dah :D ada laa sebab kenapa kita tak dapat apa yang kita hajat kan, ada laa silap nye tu, kita tak tau mana yang silap nye ;'D

Bila kehidupan banyak dugaan yang berlaku, percaya laa kau laa orang yang penuh dengan pengalaman ! Pengalaman tak boleh dibeli dengan wang ringgit, tapi pengalaman untuk dinikmati dan alami pengalaman itu dengan chill ~~~  chill even it's hurt :')









p/s : kalau laa bole putar balik 20 jam yang lalu, hmmm :'(  
ada hikmah  :')



5 comments:

  1. dalam hidup nie kadang kala rasa hepy, kadang kala tak.. bersabar dengan segala ujian..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. @nurmaisarah azmi : thanks dear :')

    ReplyDelete
  4. Salam..

    Nana, think positive! hahahaha, tetiba.hehehe.

    Bila down memg asa cmtu..buat pa pun rasa tak kena..boleh layan prasaan, tpi jgn dibiar lama.

    dan, kurg2kan guna 'kalau' heh3. >_<

    Berusaha melalui setiap perkara dgn baik..pastu bertawakal..insyaAllah, setiap yg berlaku adalah mengikut kemampuan setiap hamba untuk menanggungnya.

    ReplyDelete
  5. @tinta lana : hmm, mula2 tu susah nak accept ap yg berlaku, tapi dah lama2 ok dah :')
    thanks kak lana <3

    ReplyDelete

feel free to comment :)