Nuffnang

Tuesday, 3 July 2012

Sepetang bersama Anim :')

Assalamualaikum ...

4th Julai nak balik melaka, 3th Julai bolee lagi jalan jalan penatkan kaki. Almaklumlah, dah lama tak memenatkan kaki, asyik rehat memanjang je kaki nie. HAHA
Sebelum aku balik melaka, anim balik penang. At least biar laa ada moments indah kami. Cewaaaaaah, haha ;')

Anim mengidam nak cool blog, kedai nye yg serba pink :)

satu untuk awak, satu untuk saya ^^
Satu hari tu, you make me laugh as me can laugh ! Thanks Anim ! 

Anim | Farhana
Sabar Anim ! Sabar ! Sabar ! Hehehe :')

Ok, muka kau dah nampak :D

Alolo, dah dapat cool blog ^^
Jakel Trading! Tahniah kerana anda berjaya menarik perhatian Anim dan aku untuk membeli tudung2 bawal yang comel ^^ 

there is no problems in my mind ! :")
semoga kau dapat duduk kat kerusi kuning tu lagi :')

Angin telah menyebabkan tudung kami kelihatan comel, haha :)

bye :') 

p/s : aku balik melaka, kau balik penang. dan kalau ada masa lagi, kita macam nie lagi ye :') Thanks Anim ! 
Melaka ! wait me ! haha <3

2 comments:

feel free to comment :)