Nuffnang

Thursday, 25 April 2013

Pernikahan itu Indah :*

   
Assalamualaikum ...

Sebuah pernikahan itu sangat indah apabila direstu oleh parents. Jodoh itu telah ditentukan oleh PenciptaNya, maka bersabarlah wahai hati menunggu jodoh anda..

Maka, jom nikah dan minta restu !

Wedding nie abang Eqin, tapi kalutnya macam Eqin punya wedding pulak *Eqin is my roomate* *Atas permintaan ramai, maka terupdate lah di blog nie. Kepada yang sedang stalker tu, meh lah selongkar lagi... Wedding nie dekat Dewan Felda Palong Timur 5 Segamat. 
before the wedding:

yassinan *versi jowo*

kreatif kan !
 


kami yang buat tu ! *hulur bukti*

the wedding:

nie lagi satu bapak kreatif ! nak buat macam nie lah kawen nanti *buat muka comei*

Haaaa ! pick one and say cheese! 

groom and bride :*
SILAT 
muka minta kiss *

sape ngajo buat muka nie !



using insta 
maaf, tak senonoh betul anak dara nie
k sweet


buka mata luas2 dan silakan scrool down dengan senyuman yang paling ikhlas tanpa niat yang tak baik :

-
-
-









muka paling vangang yang pernah aku buat ! *lempang pang pang pang*

sekian .

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)