Nuffnang

Saturday, 18 May 2013

Final Exam rupanya !

Assalamualaikum ...

Setelah lama tidak mengupdate blog *sedut habuk pakai vacuum* rupanya Nana final exam ! Even final exam, still boleh update bila banyak gap antara satu paper dengan paper yang lain. Apakah itu sebabnya lecturer bagi kitaorang gap --' Oh tak !

cari mentos ! Jommmmmm

So, sekarang nie sempat update sebab gap bapak lama ! Seminggu wey ! Kenapa gap lama sangat, kalau tak kitaorang dah cuti semester. 20hb May paper meeting and Interview Skilss.. Boleh lagi kau balik rumah, ngadap laptop, padahal ada last payyyyyyypeeeeeeeerrrrrr !

Daaaaaaaaaaaaaaaa ! Sambung study :*

Bila dah habis betul2 final exam, Nana update penuh ye ! *macam ada orang nak baca je blog kau nie kan Nana, sobs sobs sobs sobs*

p/s: study dengar lagu, nanti mengantuk *please lah percaya*

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)