Nuffnang

Wednesday, 11 May 2011

frOm paKeJ 1 tO paKeJ 2... what is that??

Assalamualaikum, Nu Fa's follwers...

Apa khabar korang di sane? Nu Fa sihat  jer... korang tau tak yang sekarang  ni Nu Fa on the way nak pilih course untuk form 6..? Actuaaly Nu Fa punya choice ialah PAKEJ 2.... wanna know PAKEJ 2? just see entry yang sebelum nya, ye... malas pulak Nu Fa nak explain kan.... hehehehe


Today, orentasi dah habis n yeah... but, that means esok masuk kelas lah jawabnya,
6R2 is my class...but, i will change it to 6R1... just wait n see ek?

Setelah Nu Fa befikir, bertanya, berangan tentang PAKEJ yang Nu Fa pilih ni, maka dengan ini "SAYA, NU FA MEMILIH PAKEJ 1"... hahahaha... is that funny?

Pagi tadi, upper 6 ada buat sukaneka untuk lower 6... n Nu Fa telah dipilih untuk masuk kumpulan 1..redha jer lah... hahahaha.... kumpulan Nu Fa ni, tak syok sangat lah n macam tak mesra alam sangat lah...

Hari ni macam malas lah nak tulis entry kali ni, tapi p2 pon Nu Fa akan try untuk tulis entry untuk korang ye...
Nu Fa akan try  ye...

Lepas sukaneka pagi tadi, Nu Fa penat sangat tapi fun lah..coz from that activity Nu Fa n group can still bekerjasama antara satu sama lain walaupun ???.. apakh ???, think u self...

KRING !!! KRING !!! KRING !!! balik rumah, memang saat ni lah yang Nu Fa nantikan... hehehe
Tunggu  bus kat bawah lah nampak nya ni,tapi malang nya bus datang lambat... penat nya menungu bus ni....

Esok macam mane pulak lah agak nya? Tak kan bus makn lama, makin lambat? ha, nak nangis lor...

p/s : don't forget to wait my next entry ye?
bubye...
:)







2 comments:

feel free to comment :)