Nuffnang

Monday, 16 May 2011

hapPy teAcHer'S daY, to alL tEachErs in tHE wOrLd....

Assalamualaikum, Nu Fa's follower's...

Apa khabar korang? Nu Fa kat sini ok jer, alhamdullilah sihat setakat ni... Hari ni hari guru kan? Dah ucapkan kat guru2 korang? ha? Blom lagi? pergi cepat, ucapkan " SELAMAT HARI GURU", kat guru2 korang....

Ok, mari kita share tajuk sekarang... Tanggal 16 Mei setiap tahun, korang yang kat sekolah especially, mesti sambut hari guru kan? Mula lah baca perutusan2...pastu main game n jamuan....


Happy Teacher’s Day!
from : cik google


Selamat Hari  Guru kepada semua guru2 di dunia...
Tidak kira lah guru apa2 pon, asal kan ada title GURU...


Kepada guru2 Nu Fa sekolah tadika, sekolah rendah, sekolah menengah kat Batu Anam [form 1 to form 5], sekolah menengah kat Buloh Kasap [now, form 6]....  HAPPY TEACHER'S DAY...


Kepada guru memandu Nu Fa, En. Mohd Fazli Baharom , 
 HAPPY TEACHER'S DAY ... ^_^


Kepada Mak Ndak Nu Fa, Ustazah Siti Nooranim Kassim... HAPPY TEACHER'S DAY..
banyak dapat hadiah? :)

n


HAPPY TEACHER'S DAY....

:)



No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)