Nuffnang

Sunday, 22 May 2011

stUdent n HoMewOrk...

Assalamualaikum, Nu Fa's followers...


Firstly, apa khabar?  Nu Fa khabar baik jer kat sini, hihihi... Korang apa khabar? Entry hari ini Nu Fa nak cakap sikit kat korang pasal student n homework... meh lah dekat2 sini, mai lah...

Ia nya berlaku kepada Nu Fa yang still student lagi, korang pon sama kan? hihihi.... tahu2 lah kalau dah ada homework, malas nak buat memang malas tahap malas yang paling paling paling tinggi... especially, bila nak cuti hujung minggu cikgu bagi kerja punya lah banyak macam homework nak cuti sebulan kan? eh, ada ke cuti sebulan? Setakat ni tak ada kan? hihihi, mandai2 jer Nu Fa ni ek?

Lagi2 bila ada event yang kita mesti pergi, nak bawa kerja sekolah juga k? Kalau Nu Fa lah, Nu Fa bawa kot, coz nak tunjuk rajin sikit kat sepupu sepapat...<bawa jer, buat tak buat itu hal lain, tapi selalunya buat lah juga...> hahahaha

Kalau korang cam ne pulak? Mesti korang bawa juga kan? Tak kisahlah korang nak bawa or tak... Memang lah homework ni, bawa kebaikan kat kita kan? Tapi, kalau dah terlalu banyak macam nak cuti sebulan apa cer pulak kan?

Mmmm, k lah...tu jer...

Sikit nya ek?

Malas pulak nak tulis entry ni... hihihi

Wait for the next entry ea? Pasti awesome entry yang seterusnya ni....

Don't forget k....

:)

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)