Nuffnang

Friday, 6 July 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum ...

Kamu ! Sya join contest yang kamu buat seikhlas ikhlas untuk followerssssssssssssss kamu .. 
Yang lain mau join juga?  SINI
Pun boleee ^^




Syarat syarat kamu telah pun sya follow :D
dan
kenapa saya suka masuk blog hazwan hairy? 
Sebab :)
- kamu Hazwan Hairy, haha
- blog kamu colourful with coloursssssss
- waaa, banyak tips dalam liku liku kehidupan
- nmpak tak muka kamu kat blog tu? hahaha, tu yang suka masuk blog kamu.. *tipu je, hihi*

KBAI <3

9 comments:

  1. HAHA...terima kasihh!!!

    salam....terima kasih sbb sudi join contest HH...hargai sgt2 ulasan dari anda..terharu!!! kita sama2 bantu pasti berjaya..hehe...
    all the best for u..

    ReplyDelete
  2. tgh list entry niuntuk d BW nnti....gudluck tau smbil tgk calo2 pemenang..hehe

    ReplyDelete
  3. hai !
    niera bw ke blog awesome ni :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

    ReplyDelete
  4. Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

    ReplyDelete
  5. datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  6. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

    ReplyDelete
  7. salam kenal:)
    kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
    bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete

feel free to comment :)