Nuffnang

Monday, 21 April 2014

VIVO

Assalamualaikum ...


Hai.

Best kan makan ada orang belanja. Yang diperlukan ialah perut yang kosong. Hihi.
Actually, majlis sempena Lin habis praktikal, sekali dengan aku punya majlis perpisahan. 
So, imagine. 3 bulan praktikal. Kan aku dah cakap, praktikal nie best. Lagi best bila kau rapat dengan pegawai pegawai yang sporting. 

So, dengan encik ungku lah yang sempat amik gambar sesame. Pegawai lain tak sempat nak amik together gether..

p/s: biarlah gambar berkata-kata



Vivo dekat segamat berhadapan KIP Mart Segamat area Bandar Utama. 


study menu 

So, ini menu kita. Western sikit (:
Jemput makan. 
Nama dia aku tak ingat. Tapi kalau pegi vivo memang ada menu nie. 







Sekian. Nak prepare presentation latihan industri. Bila ntah. 
Melaka lagi kita. 

No comments:

Post a Comment

feel free to comment :)